Algemene Voorwaarden

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact op te nemen via help@lottiesperiod.com of per post: Lotties Period, Kloveniersburgwal 47, 1011JX Amsterdam. Je kan ons ook bereiken op telefoonnummer 020-7726262. 

Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. Je stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

Artikel 1 – Producten
Artikel 2 – Betalingen
Artikel 3 – Leveringen
Artikel 4 – Retour
Artikel 5 – Aansprakelijkheid
Artikel 6 – Intellectuele eigendomsrechten
Artikel 7 – Klachtenregeling
Artikel 8 – Geschillenregeling

Artikel 1 – Producten
Wij verkopen menstruatie ondergoed. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. 

Artikel 2 – Betalingen
De (totale) prijs (inclusief BTW) van de producten staat in onze webshop aangegeven. Je betaalt via onze online betaalservice; Mollie B.V.. Zij verzorgen de betaalservice voor Lotties Period. Bij een totaal bestelbedrag van €25,00 incl. BTW of minder zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Artikel 3 – Leveringen
Wij leveren jouw product(en) af op het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven. Je kan het adres niet meer wijzigen als wij het (brievenbus-)pakket al hebben verzonden. Je zal geen track & track code ontvangen, omdat dit geen effect heeft bij een brievenbuspakket. Wij doen onze best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. We garanderen dat je de bestelling uiterlijk 5 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kan je ons verzoeken om het bedrag dat je voor het product betaald hebt meteen terug te storten. 

Artikel 4 – Retour
Je mag het product altijd binnen 30 dagen nadat je het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kun je doen via de retour pagina op de website.Het product dient dan ongedragen, ongewassen en onbeschadigd te zijn. Wanneer wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. Tijdens de termijn die je hebt om te bedenken of je het product wilt houden, moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Wij rekenen 1,90 retourkosten binnen Nederland en 2,90 buiten Nederland.

Artikel 5 – Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Je recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

Artikel 6 – Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto’s, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Jouw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

Artikel 7 – Klachtenregeling
Als je een klacht hebt over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur je klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar help@lottiesperiod.com. Wij zullen je klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen vijf dagen nadat we je klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvang je binnen twee dagen een bevestiging van je klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten.

Artikel 8 – Geschillenregeling
Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met je sluiten is het Nederlands recht van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Noord-Holland bevoegd.

Versie: 13-08-2021

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.