blank

Hoe werkt menstruatie ondergoed?

Period underwear ins & outs

Hoe zorgt Lotties ervoor dat jij comfortabel je dag of nacht doorkomt?

blank
high waist period underwear

Hoe werkt menstruatieondergoed?

Menstruatie ondergoed vervangt het gebruik van een tampon of maandverband volledig. Het menstruatieondergoed vangt het bloed op met het comfort van je gewone ondergoed.

Dus hoe werkt het? Het kruis van het ondergoed is opgebouwd uit vier lagen met verschillende functies. Iedere laag zorgt met zijn eigen werking voor dat het bloed wordt opgenomen en vastgehouden. Zo ben je dus 100% beschermt tegen doorlekken.

Hoe lang je een menstruatie slip kan dragen is afhankelijk van het type en jouw flow. De meeste menstrueerders kunnen 8+ uur doen met één menstruatie slip. Bekijk de flow-chart om het perfecte Lotties model voor jou te vinden.

blank

Fris gevoel

Je menstruatie is nu eenmaal niet de meest comfortabele tijd van de maand. Een fris gevoel kan al een verschil maken. Daar heeft Lotties daar iets op gevonden. De bovenste antibacteriële laag van de slip heeft een vochtafdrijvende functie. Bloed, afscheiding en urine worden opgenomen in de laag eronder. Zodat jij een fris gevoel behoudt en comfortabel verder kan met je dag.

blank

Super absorberend

De tweede laag van je slip is opgebouwd uit een dubbele laag van katoen of een absorberende microvezel laag. Dit is een anti-bacteriële en absorberende laag voor een schoon, fris gevoel.

blank

Waterproof

Lotties’ derde laag heeft een waterafstotende functie. Doorlekken is hiermee verleden tijd. Wissel wel op tijd van slip, hoe vaak je dit zal moeten doen is afhankelijk van je flow en het model slip dat je draagt. Een string kan minder opnemen dan een high-waist model. Bekijk de shop om het aantal milliliter te zien per ondergoed.

blank

Ademend

De vierde en buitenste laag is gemaakt van Lenzing Modal. Het is een vezel die wordt gemaakt van cellulose uit beukenhout. Via een speciaal spinproces wordt een kunstmatige vezel gesponnen die bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Alles wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Modal is een zijdezachte en ademende stof waardoor het draagcomfort erg hoog is.

Wasvoorschrift Lotties

weasvoorschriften menstruatieondergoed
Techniek period underwear

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.