Lotties Laagjes

Period underwear ins & outs

Hoe zorgt Lotties ervoor dat jij comfortabel je dag of nacht doorkomt?

blank

Fris gevoel

Je menstruatie is nu eenmaal niet de meest comfortabele tijd van de maand. Een fris gevoel down there kan al een verschil maken. Daarom heeft Lotties daar iets op gevonden. De bovenste antibacteriële laag van de slip heeft een vochtafdrijvende functie. Bloed, afscheiding en urine worden opgenomen in de laag eronder. Zodat jij een fris gevoel behoudt en comfortabel verder kan met je dag.

blank

Super absorberend

De tweede laag waaruit je slip is opgebouwd bestaat uit een dubbele laag van katoen of een absorberende microvezel laag. Check de FLOW-chart om erachter te komen welk Lotties model het beste bij jouw flow past.

blank

Waterproof

Worry no longer! Lotties derde laag heeft een waterafstotende functie. Doorlek-nachtmerries zijn hiermee verleden tijd. Wissel wel op tijd van slip, hoe vaak je dit zal moeten doen is afhankelijk van je flow en het model slip dat je draagt. Bij een string zul je bijvoorbeeld eerder moeten verschonen dan bij ons high-waist model.

blank

Ademend

De vierde en dus buitenste laag van je Lotties bestaat uit 90% bamboetextiel en 10% spandex. Bamboetextiel is ademend materiaal waardoor je slip niet broeierig aan zal voelen. De spandex bevorderdt de pasvorm waardoor je slip mooi zal aansluiten op je lichaam.

Wasvoorschrift Lotties

weasvoorschriften menstruatieondergoed
Techniek period underwear

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.