blank
Hoelang kun je menstruatie ondergoed dragen?
/
/
Hoelang kun je menstruatie ondergoed dragen?
blank

Hoelang kun je menstruatie ondergoed dragen?

Menstruatie ondergoed is hét nieuwe ding en als je het ons vraagt; geweldig! Maar hoe vaak kan je het dragen, hoelang en hoe was je het? Wij leggen je het uit!

Hoelang kan je ze dragen?

De Lotties slips gaan ongeveer 10 uur per dag mee. Het hangt er natuurlijk, net zoals bij tampons of maandverband, af van hoeveel je bloed. Ook moet je rekening houden met welk model slip je draagt. Zo is de ‘high-cut string’ geschikt voor minder bloedverlies en de ‘high-waist’ voor heviger bloedverlies. Er staat per slip in de shop aan hoeveel tampons ze gelijk staan, zo kan je het makkelijk vergelijken! 

Hoelang kan je ze gebruiken op jaarbasis?

Als je ze maandelijks gebruikt en goed onderhoud gaan Lotties slips wel minimaal drie jaar mee! Net als ander ondergoed gaat het lang mee. Het ondergoed is van hoge kwaliteit materialen gemaakt, waardoor deze nog langer mee gaan. Dit is dus veel duurzamer en voordeliger dan tampons of maandverband. 

Geldbesparing 

Laten we tampons eens als voorbeeld nemen en vergelijken met menstruatie ondergoed. In 1 pakje zitten 32 tampons en kost €5,09, dit is €0,16 per tampon. Gemiddeld gebruik je vier tampons per dag (€0,64) en ben je gemiddeld vijf dagen lang ongesteld. Dit komt uit op €3,20 per maand. Als we ervan uitgaan dat je twaalf keer per jaar menstrueert dan betaal je er €115,20 per 3 jaar. Met Lotties betaal je €82,00 voor een set van 5. Per leven betaal je gemiddeld €1459,20 voor tampons. Je bent menstrueert namelijk ongeveer 38 jaar. Als ze altijd menstruatie ondergoed zou dragen zou dit rond de 1.000 zijn, je bespaard dus grofweg 450 euro! Voordeliger dus en beter voor de wereld!

Wassen

Om er zo lang mogelijk plezier en comfort van te hebben is het goed op ze goed te wassen en dat doen we in 3 simpele stappen.

  1. Spoel, spoel je Lotties na gebruik uit onder de koude kraan.

2. Was, was je Lotties mee met een donkere was op een programma van maximaal 40 graden.

3. Droog, laat je Lotties een dag uithangen totdat je slip helemaal droog is. Gebruik bij voorkeur geen droogmachine. 

Dus waar wacht je nog op, neem een kijkje in onze shop!

Beeld: Pexels

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.