Lotties Period lanceert menstruatie ondergoed in België
/
/
Lotties Period lanceert menstruatie ondergoed in België
blank

Lotties Period lanceert menstruatie ondergoed in België

Leuk nieuws! Sinds kort is ons menstruatie ondergoed ook verkrijgbaar bij in België. Lotties Period Underwear is een Nederlands menstruatie ondergoed bedrijf, die de menstruatie-markt comfortabeler en duurzamer wil maken. Menstruatie ondergoed is herbruikbaar en vervangt wegwerpproducten zoals tampons en inlegkruisjes. Het is opgebouwd uit meerdere textiellagen en absorbeert vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding moeiteloos. Lotties wil dat vrouwxn toegang hebben tot comfortabel en herbruikbaar menstruatie ondergoed, waar je je goed in voelt en zeker bent van bescherming! Wij gunnen iedereen een comfortabele menstruatie, dus daarom nu ook verkrijgbaar in België.

Wat is menstruatie ondergoed ?

Menstruatie ondergoed is ondergoed wat je beschermd door je menstruatie heen. Het ondergoed is ter vervanging van maandverband en tampons. Lotties bestaat uit vier verschillende absorberende lagen die het bloed goed opvangen. De eerste laag zorgt voor een fris gevoel. Deze antibacteriële laag heeft een vochtafdrijvend functie. Zo worden de vloeistoffen bij de tweede laag pas opgenomen. De tweede laag is gemaakt van een dubbele laag katoen of van een absorberende microvezel laag. Lotties derde laag is waterproof en zorgt ervoor dat je niet doorlekt. Op tijd wisselen van de slip is wel van belang. Dit hangt af van je flow of het model slip dat je draagt. De vierde laag bestaat uit bamboetextel of lenzing model wat ervoor zorgt dat het comfortabel zit. Dit zijn ademende stoffen die ervoor zorgen dat je slip niet broeierig aanvoelt. De spandex in deze laag bevordert de pasvorm waardoor je slim mooi zal aansluiten op je lichaam. Zeker het proberen waard dus!

Lotties Modellen

Bij Lotties verkopen wij drie verschillende modellen ondergoed en een badpak. Ons assortiment bestaat uit de Super High-waist, Mid-waist en de Lacy string.

De Super High-waist is een hoog model wat tot de taille komt. Hij wordt daarom als comfortabel ervaren en is ideaal voor een hevige menstruatie of ‘s nachts. De slip neemt met gemak tot 30ml vloeistof op. Dit staat voor ongeveer drie tampons.

blank

De Mid-waist is een middelhoog model en valt rondom de heupen. Deze slip is ideaal voor een medium en heavy flow. Ook deze slip neemt met gemak tot 30ml vloeistof op. Dit staat voor ongeveer drie tampons.

blank

De Lacy string is een string met prachtige kanten details en ideaal voor een lichte flow. De slip neemt tot 5ml op, wat ongeveer één tampon aan vloeistof is.

België

Het menstruatie badpak. We merkte dat veel mensen het vervelend vinden om te zwemmen met een tampon, daarom hebben we een menstruatie badpak ontworpen. Deze is ideaal voor de zomermaanden en je bent beach-ready in een handomdraai! Het badpak neemt tot 5ml, ongeveer één tampon aan vloeistof op. Het is dus geschikt voor een lichte flow.

blank

Bundels Lotties

Bij Lotties hebben wij nu ook drie bundels. Hoe groter de bundel, hoe hoger de korting. Bundel één heeft 3 slips waarbij je 15% korting krijgt. Bundel twee bestaat uit 5 slips en geeft je 17,5% korting. De derde bundel heeft 7 slips, waarmee je 20% korting krijgt. Hoe werkt het? Als je op de bundel klikt, kan je zelf het model en je maat aanvinken. Zo kan je je eigen ideale bundel samenstellen!

Verzending naar België

De verzending naar België kost €6,90 en duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Omdat je bij een Nederlands bedrijf besteld, betaal je alleen verzendkosten en geen invoerrechten. Daarnaast is de verzending bij bestelling boven de € 100,- gratis! Ook hanteren wij een gratis retourbeleid. Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst gratis naar ons retour sturen.

Heb jij al je Lotties besteld?

Share this post

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.