Menstruatie ondergoed is zeker niet een gigantische oma-onderbroek
blank

Menstruatie ondergoed is zeker niet een gigantische oma-onderbroek

Als we aan menstruatie ondergoed denken koppelen we dat vaak aan een grote onderbroek en soms zelfs aan een luier. Misschien komt dit omdat maandverband ons zo’n gevoel geeft? Gelukkig zijn de Lotties niet zo!

Sexy

Tijdens onze menstruatie voelen we ons vaak niet sexy. Buikpijn, chagrijnig en bang om door te lekken, we kennen het allemaal. Die angst om door te lekken zorgt ervoor dat we vaak ons oude en niet zo sexy ondergoed uit de kast halen, zonde! Met onze lotties, hoef je niet bang te zijn om door te lekken en kan je er super hot uit zien!

Onze modellen

Wij hebben een mooi assortiment aan verschillende Lotties. Ben je meer van een string of high Waist? We hebben het allemaal.

Lacy string

Als je van kant houdt is deze toch echt wel het mooiste. De Lacy String is een slip van bamboetextiel met prachtige kanten details. De slip valt lager in de taille. En kijk de foto’s! Mooier kan het toch niet?

Super high-waist

Onze super high waist model, is vrij groot op het eerste gezicht, maar ook deze staat super mooi. Het model valt net boven de navel wat een mooie en klassieke uitstraling geeft. Deze slip is geschikt voor een zwaardere flow.

Mid-waist

Zoals de naam al doet vermoeden valt dit model midden op de waist. Het is een bikinimodel en super geschikt voor tieners. Misschien niet het spannendste model, maar is wel heel fijn om te dragen! Bij al onze modellen valt het niet eens op dat het menstruatie ondergoed is!

Shop

Ben je helemaal nieuwsgierig geworden en net zo enthousiast als ons? Neem dan een kijkje in onze shop en kijk welk model het beste bij jou past!

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.