blank
Zwemmen tijdens je menstruatie?
blank

Zwemmen tijdens je menstruatie?

De zomer komt er weer aan en dat betekend heerlijke stranddagjes! Toch zit één ding ons vaak in de weg; onze menstruatie. Het komt vaak op de onhandigste momenten en net wanneer je het niet wil. Gelukkig hoef je daar in de toekomst niet meer over te stressen en kan je zwemmen tijdens je menstruatie!

Waterproof?

Als je tijdens je menstruatie wilt gaan zonnen en zwemmen wil je je natuurlijk niet druk maken over het doorlekken en wil je dat je je comfortabel voelt. Nu is een tampon een prima optie als je dat prettig in gebruik vindt, maar voor het milieu is deze optie niet zo’n goed idee! Dan hebben we nog de menstruatiecup, deze breng je ook in je vagina. Een menstruatiecup is goed voor het milieu en kan je meerdere keren gebruiken. Dit lijkt dus een prima optie, maar helaas niet voor in het water. De menstruatiecup vormt zich naar je lichaam en zuigt zich vacuum, wanneer hier water bij komt is er een grote kans dat die niet blijft zitten. Veel kiezen nog voor de optie; maandverband, zeer geschikt voor mensen die liever niet iets inwendig willen inbrengen. Helaas kan je hier niet mee zwemmen en zien we hier nog niet een waterproofe oplossing.

Lottiesperiod badpak?

Lottiesperiod staat bekend om haar comfortabele en duurzame menstruatie ondergoed. Er zijn verschillende modellen in onze shop. En yay goed nieuws; Lottiesperiod komt met een nieuw item, namelijk een badpak, geschikt om te dragen tijdens je menstruatie! In het badpak zit een waterproofe laag die ervoor zorgt dat het bloed niet ontsnapt. Het badpak absorbeert minder dan de lotties slips omdat het anders al het water ook opzuigt en dat willen we natuurlijk niet. Dus jij hoeft niet meer te stressen over hoe comfortabel je er de aankomende zomer bij zit en kan heerlijk zwemmen tijdens je menstruatie!

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.