De pasvorm voor jou

Lotties Period Underwear heeft drie verschillende modellen in de collectie. De string, hipster en de high-waist. Elk model beschikt over de beschermende en absorberende laagjes in het kruis. Check de FLOW-chart om te zien welke pasvorm het beste bij je flow past. Of kies voor onze een van onze Starter Kits, al onze modellen in één set!

String menstruatieondergoed

String

De Lotties String neemt tot 5 ml aan vloeistof op. Dat staat gelijk aan één middelgrote tampon. De string is perfect voor lichtere dagen. Bijvoorbeeld op een zomerse dag wanneer je net dat leuke jurkje wilde aantrekken. Lotties has got your back!

Hipster

De Lotties Hipster neemt tot 10 ml aan vloeistof op. Dat staat gelijk aan twee middelgrote tampons. De hipster past bij iedereen, comfortabel en goed voor iedere mate van flow.

Cheeky ondergoed ongesteld

High-waist

De Lotties High-waist neemt tot 20 ml aan vloeistof op. Dat staat gelijk aan drie à 4 middelgrote tampons. De high-waist biedt de meeste zekerheid. Op piekdagen of ‘s nachts geeft de high-waist je de ondersteuning en bescherming die je nodig hebt.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.