blank
blank

Onze Lotties to the test!

Hoe was je menstruatie ondergoed? Lek je écht niet door? En draag je je Lotties de hele dag of verschoon je jezelf gedurende de dag?

Dit zijn een handje vol vragen die wij regelmatig krijgen en we als geen ander begrijpen. Gezien menstruatie ondergoed nog redelijk nieuw is op de markt, kan het als een grote stap voelen om over te stappen op een andere menstruatieproduct dan die je wellicht gewend bent.

Bekijk review video’s van diverse influencers die je meenemen in hun menstruatieweek met onze Lotties en lees reviews van onze klanten.

Geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Bezoek dan hier onze FAQ pagina.

Influencers

Meekijken bij een influencer die je meeneemt in haar menstruatieweek. Diverse influencers hebben onze Lotties getest en delen hun ervaring.

blank
blank

Wat onze klanten zeggen...

Wat een uitkomst! Ik ben allergisch voor tampons en maandverband. Ik moest zelf ‘maandverband’ fabriceren en zo bleef ik eigenlijk de hele week heel dicht bij huis. Nu heb ik deze broekjes en nergens last meer van! Geen allergie en ik vergeet soms dat ik midden in mijn menstruatie zit. Voor mij ideaal!

Jennifer

Het overstappen van tampons naar dit ondergoed ging heel makkelijk. Ik ben met mijn hevige menstruatie in al deze tijd geen één keer doorgelekt. Het ondergoed zit comfortabel en fijn en is goed te vertrouwen. Met dit ondergoed word ongesteld zijn zelfs veel leuker. Duurzaam én comfortabel menstrueren, wat wil je nog meer!

Samantha

Ik ben niet doorgelekt, het blijft droog aanvoelen en het heeft me echt een beetje het gevoel gegeven dat ik niet ongesteld ben, op mijn krampen na dan. Ik vind dit ideaal!

Iris

Lotties onderbroeken zijn echt een life saver! Heel comfortabel gedurende de dag en tijdens het slapen. Ook op de eerste menstruatiedag bij hevigere bloedingen volstaat 1 onderbroek voor een hele dag. Lotties hebben mijn leven een stuk comfortabeler gemaakt.

Claudia

"Ik wilde wel al een poosje iets anders dan tampons, maar ik ben helemaal om zulk lekker zittend ondergoed en niet het idee hebben dat je ongesteld. Had me voor genomen om thuis te proberen, maar ze geven zo'n goed gevoel dat ik er gelijk mee op pad ging."

B.

"Lotties Period heeft superfijne onderbroeken. Het broekje zit erg lekker en heb de hele dag niet het gevoel gehad dat ik ging door lekker. De slip is ook makkelijk uit te spoelen! En supersnelle levering."

Kelly

"Zag hiervan iets voorbij komen op Telegraaf.nl en het trok mijn interesse. Ik heb mijn vragen doorgemaild naar de klantenservice en daarna besteld. Eerst 3 stuks en daarna nog meer. Omdat ze niet in de droger mogen duurt het langer voordat ze droog zijn. Bevalt goed tijdens de nacht, nu nog proberen tijdens het sporten."

Arrianne

"Een duurzaam alternatief voor andere menstruatieproducten als (wasbaar)maandverband en tampons. Geeft een gevoel van veiligheid, lekt niet door. Mijn persoonlijke favoriet is het hoge broekje. Deze gaat een werkdag mee en bij thuiskomst trek ik een schone aan. Broekjes komen goed uit de was. Ik ben erg tevreden!"

Steffie

"Lotties Period Underwear is echt ideaal! Tampons vind ik niet prettig en maandverband zit nooit zoals je zou willen. Dit menstruatie ondergoed zorgt ervoor dat je je de hele dag fris voelt en geen wegwerptroep meer hoeft te gebruiken. Ik vind het hoge taille model heel fijn zitten! Ik ben fan!"

Jorien

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.