blank
De 9 voordelen van menstruatie ondergoed
Menstruatie ondergoed-voordelen-ongesteld-duurzaam-comfort

De 9 voordelen van menstruatie ondergoed

De een is er al helemaal weg van, de ander weet er nog maar weinig vanaf. Menstruatie ondergoed. Als je het ons vraagt hét alternatief voor wegwerpproducten als tampons en maandverband. Wij delen daarom met jullie 10 voordelen van menstruatie ondergoed zodat jij op een duurzame en comfortabele manier je menstruatieperiode door kunt komen.

  • Menstruatie ondergoed is gemaakt van het duurzame materiaal bamboetextiel. De belasting op het milieu tijdens de productie van bamboe is tot wel 80% minder dan bij katoen.
  • Wegwerp tampons en maandverband zorgen voor ontzettend veel restafval. Uit ecologisch oogpunt zijn herbruikbare producten een duurzamer alternatief.
  • Als je ongesteld bent wil je iets dragen dat lekker zit. Menstruatie ondergoed bestaat grotendeels uit bamboetextiel. Deze milieuvriendelijke stof is hypoallergeen en zijdezacht. Door het elastaan wat in het textiel is verwerkt beweegt het materiaal comfortabel met je mee en zorgt het voor een mooie aansluiting op de huid.
  • Menstruatie ondergoed kan gedragen worden tijdens de menstruatie, maar absorbeert ook vloeistoffen als urine en afscheiding moeiteloos. Win-win!
  • De bovenste laag van het ondergoed heeft een vochtafdrijvende functie. Bloed, afscheiding en urine worden opgenomen in de laag eronder. Hierdoor behoudt jij een fris gevoel en kan je comfortabel verder met je dag.
  • Bamboetextiel is ademend materiaal waardoor je slip niet broeierig aan zal voelen.
  • Je hoeft niet per se een grote onderbroek te dragen om ervoor te zorgen dat je niet doorlekt tijdens je menstruatie. Je vindt het namelijk ook in de vorm van een string of een cheeky model. Safe en sexy!
  • Een paar euro voor een doosje tampons of maandverband lijkt goedkoop toch? Maar zodra je op gaat tellen hoeveel je per jaar verbruikt en weggooit, dan valt dat toch tegen. Menstruatie ondergoed lijkt duurder doordat je in een keer een groter bedrag betaald, maar als je dit omrekent zal het je uiteindelijk alleen maar geld besparen.
  • Menstruatie ondergoed gaat tot 10 uur per dag mee, afhankelijk van je flow en model slip. Op jaarbasis gaat menstruatie ondergoed twee tot drie jaar mee bij maandelijks gebruik en goed onderhoud. Je kan er dus lekker lang plezier van hebben!

Bronnen: Lottiesperiod

Share this post

There are no comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.