Over Lotties

Lotties Period Underwear is een initiatief om de Nederlandse menstruatie-markt comfortabeler en duurzamer te maken.

Menstruatie ondergoed is herbruikbaar en vervangt wegwerpproducten als tampons en maandverband.

Lotties Period Underwear wordt gedragen tijdens de menstruatie en absorbeert vloeistoffen als bloed, urine of afscheiding moeiteloos.

Het menstruatie ondergoed van Lotties is opgebouwd uit meerdere textiellagen. Een absorberende katoen laag, welke een goede vochtopname garandeert. De waterproof laag zorgt voor optimale bescherming. Voor het gehele ondergoed maken we gebruik van de stof Lenzing Modal. Een heel bijzondere ecologische stof die in Oostenrijk wordt geproduceerd.

Lotties Period Underwear wil dat mensen die menstrueren toegang hebben tot comfortabel en herbruikbaar menstruatie ondergoed. Ondergoed waar je je goed in voelt en zeker bent van bescherming.

Benieuwd naar onze collectie, neem een kijkje in de shop!

x Lotties

blank

COMFORT

Als je ongesteld bent wil je iets dragen dat lekker zit. De Lotties slips bestaan grotendeels uit Lenzing Modal. Deze milieuvriendelijke stof is ademend, hypoallergeen en zijdezacht. Door het elastaan wat in het textiel is verwerkt beweegt het materiaal comfortabel met je mee en zorgt het voor een mooie aansluiting op de huid.

blank

HERBRUIKBAAR

Wegwerp tampons en maandverband zorgen voor ontzettend veel restafval. Voornamelijk onze wateren ondervinden hier de nadelen van, helaas ook wel bekend als de ‘plastic soup’. Gemiddeld gebruik je zo’n 10.000 menstruatieproducten
in je leven (!). Uit ecologisch oogpunt zijn herbruikbare producten een duurzamer alternatief. Ben jij al Lotties fan?

blank

DUURZAME MATERIALEN

De Lotties slips zijn gemaakt van duurzame materialen als Lenzing Modal en Organic cotton. Lenzing Modal is een zijdezachte stof die is gemaakt van duurzaam geproduceerd beukenhout afkomstig van Europese bossen. Deze stof is ademend, absorbeert vloeistoffen moeiteloos en is kleur vast. Ideaal voor jouw Lotties!

blank

BESPAAR

Wegwerpproducten lijken goedkoop. Een paar euro voor een pakje tampons, prima toch? Maar zodra je op gaat tellen hoeveel je per jaar verbruikt en letterlijk weggooit, dan valt dat toch tegen. De Lotties slips gaan tot 10 uur per dag mee, afhankelijk van je flow en model slip. Op jaarbasis gaan de Lotties slips twee tot drie jaar mee bij maandelijks gebruik en goed onderhoud. Wow!

blank

Contact

Heb je een vraag, tip of verzoek voor ons? Laat het ons weten via het onderstaande e-mailadres.

Ben je influencer en/ of ondernemer en wil je ons graag spreken? Stuur ons een mail of geef ons een belletje.

Achter de schermen

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen van Lotties en welke gezichten horen daarbij? Je vindt ons hieronder!

Founder

Vanuit een grote ergernis aan maandverband en tampons opzoek gegaan naar een duurzaam en comfortabeler alternatief.. en gevonden!

Marketing & Communicatie

Na het testen van Lotties Period Underwear zo enthousiast geworden dat ik heel graag mijn steentje bij wil dragen aan dit bedrijf.

Brand Designer

Enthousiasme is wat Lotties bij mij oproept! Mijn doel is om een positieve verandering in gang te zetten met mijn ontwerpen.

Digital Marketing

Met veel enthousiasme stort ik me op de digital marketing van duurzame merk Lotties Period!

Operations Manager

Lotties Period is een jong en innovatief bedrijf waar ik met veel plezier ervoor zorg dat alles soepel verloopt!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.