Retourneren

Een artikel mag je 30 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wil behouden. Binnen deze termijn heb je recht om kosteloos, zonder opgave van redenen, aan ons te melden dat je een artikel wil retourneren (herroepingsrecht). De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel hebt ontvangen. 

HOE WERKT RETOURNEREN?

  • Ga naar het volgende adres: https://lottiesperiod.shipping-portal.com/
  • Vul je postcode in
  • Vul je bestaande Track & Trace code in van het pakket dat u heeft ontvangen.
  • Vink de reden van retour in
  • Kies de gewenste retourregeling: je kunt kiezen voor een andere maat of je geld retour
  • Kies vervolgens hoe je het pakket wilt retourneren
  • Print vervolgens uw retourlabel

Retouradres

Lotties Period Underwear

Kloveniersburgwal 47

1011 JX Amsterdam

Vergeet niet om het afgiftebewijs dat je bij het postpunt krijgt goed te bewaren totdat je van ons de bevestigingsmail krijgt dat we je geretourneerde artikelen hebben ontvangen en verwerkt. 

Voorwaarden retourneren

Wanneer je een artikel retourneert, moet deze zich in de originele staat te bevinden en voor zover mogelijk in de originele verpakking. Je mag het artikel uiteraard bekijken om te beoordelen of je het wil houden. We vragen wel om zorgvuldig om te gaan met het artikel, zodat deze onbeschadigd naar Lotties Period Underwear kan worden geretourneerd.

Artikelen mogen niet gedragen, beschadigd, vervuild of gewassen zijn en alle labels en etiketten moeten indien redelijkerwijs mogelijk nog aan het artikel zijn bevestigd. Mocht hier niet aan zijn voldaan, dan brengen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening.

Heb je zelf een beschadigd artikel ontvangen? Neem snel contact op met onze klantenservice.

Ruilen

Zou je het artikel willen ruilen, dan kan je een mail sturen naar retouren@lottiesperiod.com onder vermelding van je bestelnummer.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.