Retourneren

Een artikel mag je 30 dagen op zicht in huis houden om te beslissen of dat je het wilt behouden. Binnen dit termijn mag je aan ons laten weten dat je een artikel wil retourneren (herroepingsrecht). De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel hebt ontvangen. De retourkosten bedragen 1,90 binnen Nederland en 2,90 buiten Nederland.

Ruilen

Het is niet mogelijk een artikel te ruilen voor een andere maat of model. We vragen je de artikelen te retourneren en een nieuwe order de plaatsen.

HOE WERKT RETOURNEREN/RUILEN?

  • Ga naar de retourpagina.
  • Vul je ordernummer en postcode in.
  • kies een reden van retour.
  • Kies vervolgens hoe je het pakket wilt retourneren.
  • Print uw retourlabel.

Retouradres

Lotties Period Underwear

Polderweg-oost 19

2973 AN Molenaarsgraaf

Vergeet niet om het afgiftebewijs dat je bij het postpunt krijgt goed te bewaren totdat je van ons de bevestigingsmail krijgt dat we je geretourneerde artikelen hebben ontvangen en verwerkt. 

Voorwaarden retourneren

Wanneer je een artikel retourneert, moet deze zich in de originele staat te bevinden en voor zover mogelijk in de originele verpakking. Je mag het artikel uiteraard bekijken om te beoordelen of je het wil houden. We vragen wel om zorgvuldig om te gaan met het artikel, zodat deze onbeschadigd naar Lotties Period Underwear kan worden geretourneerd.

Artikelen mogen niet gedragen, beschadigd, vervuild of gewassen zijn en alle labels en etiketten moeten indien redelijkerwijs mogelijk nog aan het artikel zijn bevestigd. Mocht hier niet aan zijn voldaan, dan brengen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening.

Heb je zelf een beschadigd artikel ontvangen? Neem snel contact op met onze klantenservice.

blank

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.